Nyitvatartás

Hétfő - péntek 9-18 óráig  ••  szombat 9-13 óráig  ••  vasárnap zárva

CamouflageCamouflageCamouflage

 

Dermacolor Camouflage System

Camouflage Derma Color

... az álcázó család…

„….100 beteget kezeltünk 48 illetve 72 órán keresztül. A betegek hátát és a hibás részt DERMACOLOR D4-gyel fedtük le. A betegek a megadott ideig folyamatos kezelés és megfigyelés alatt álltak. A DERMACOLOR D4 minden esetben bőrbarát módon viselkedett.” 

„ Egy más próba során a DERMACOLOR D4-t az arc-, nyak-, és a fültő körüli bőrre került, mégpedig olyan pácienseknél, akiknek a bőre eddig mindig allergikus jeleket mutattak. A DERMACOLOR D4 megnyugtatóan bőrbarát módon viselkedett, alkalmazása során allergikus tünetek nem léptek fel. Megjegyzendő, a DERMACOLOR D4 azoknál a személyeknél is sikeresen vizsgázott, akik egyébként rendkívül érzékenyek voltak a különböző gyógyszerekre és konzerváló anyagokra.

A korábbi betegek újrakezelése során sem volt észlelhető semmilyen káros bőrreakció. Ezt a tesztet korábbi betegek 32 fős csoportján végeztük el. 

A bőrhibák DERMACOLORral való elfedése különösen esztétikai és pszichológiai okokból javasolt, pl. Naevus flammeus multilateralis, egyéb egyszerű tűzfolt, Vitiligo, Haemangioma, Rosacea, Chloasma, Teleangiektasien, Epheliden, sebhelyek és tetoválás elfedése esetén.

A DERMACOLOR sminkcsaládot azért fejlesztették ki, hogy egy javító fedéssel korrigálni lehessen az örökölt vagy szerzett, színeltéréssel járó bőrhibákat, sebhelyeket, forradásokat.

A sminkcsalád minden bőrtípusra használható, s kis gyakorlattal könnyen és gyorsan alkalmazható. A klinikai vizsgálatok bebizonyították, hogy a DERMACOLOR család készítményei elsőrangú, bőrbarát összetevőket tartalmaznak.

Hatásfokuk rendkívüli: még hosszú ideig tartó, folyamatos használat során is hatékony, és a bőrre ártalmatlan. A megtévesztésig eredeti, természetes bőrszínek széles választékának köszönhetően észrevétlen javításokat végez hetünk. Hozzáértő alkalmazásával a DERMACOLOR rendszer kiválóan alkalmas szín eltérést, egyenetlen bőrfelületet okozó bőranomáliák megbízható, vízálló elfedésére. Eredményes használatának köszönhetően enyhíthetők, vagy akár meg is szüntethetők ezen problémák okozta pszichés zavarok. Toxikus vagy allergikus reakciókról, tünetekről eddig még nem kaptunk hírt.

A DERMACOLOR termékek használatát lehetőleg szaktanácsadó segítségével sajátítsa el, bár az ismertető végén leírtak alapján is elvégezhetők, begyakorolhatók a legfontosabb teendők. Ez az útmutató valamennyi DERMACOLOR csomagban megtalálható.

 

DERMACOLOR család készítményei, kiegészítői:

  • Alapozó krém (camouflage creme) Hidratáló bőrápoló krém
  • Testalapozó (body cover) Kollagénes bőrtápláló krém
  • Alapozó paletták Napfényvédő krém
  • Rögzítő púder (fixierpuder) Rögzítő spray (fixierspray)
  • Bőrformázó (hautplastik) Tisztító folyadék (reinigungslotion)
  • Tisztítókrém (reinigungscreme) Tisztítótej (reinigungsmilch)
  • Sminkszivacs Púderpuffni
  • Púderkefe

Professzionális weboldalak készítése :: mandesign.eu