Nyitvatartás

Hétfő - péntek 9-18 óráig  ••  szombat 9-13 óráig  ••  vasárnap zárva

Ben Nye

 

Ben Nye

Egy sminkanyag, amelynek hazája  Hollywood.

A Cég alapító Ben Nye Sen.1967-ig dolgozott a  20th Century Fox filmvállalatnál vezető smink- és maszkmesterként.  Neve összeforrt számos klasszikus, nagy sikerű filmmel, pl. Az elfújta a szél-lel, Majmok bolygója-val, A király és Én-nel.

Mielőtt elhagyta volna a  20th Century Fox-ot, kezdte a szakmában évtizedek alatt felhalmozott tapasztalatait felhasználva, saját nevével fémjelzett sminktermékeit megalkotni, gyártani.  Alapozói széles és egyedi színválasztéka, s egyéb termékei hamarosan kedvelt sminkanyaga lett a vezető filmstúdióknak.

Nyugállományba vonulása egy új karrier felépítését tette lehetővé, amit fiaival valósított meg. Ma, a Ben Nye számos terméke a smink-, és  maszkmesterek, beauty sminkesek, kedvelt „munkaeszköze“.

A Ben Nye céghez látogatók mindig meglepődnek, hogy a legtöbb termék kézimunka eredménye. 1979-ben a Cég 150 féle terméket állított elő, ma több, mint 1200-at. Professzionális sminkanyagokat, több típusú alapozót, concealert, különleges színeket tartalmazó szemhéjszínezőket, pirosítókat, Lumiere selyemporokat, FX anyagokat, latexet, scar waxot, effect gélt, színházi és filmes vért, vérkapszulát, kopaszparókát, eszközöket, sminkecseteket, stb.

És...nap, mint nap születnek új termékek, fejlesztik és  tökéletesítik a korábbiakat, figyelembe véve a szakemberek javaslatait, észrevételeit, a modern fotózásban, filmezésben használt legújabb technika kihívásait.

 

Ben NyeBen NyeBen Nye

Professzionális weboldalak készítése :: mandesign.eu