Nyitvatartás

Hétfő - péntek 9-18 óráig  ••  szombat 9-13 óráig  ••  vasárnap zárva

Fardel

 

Fardel CreationsFARDEL Creations / Professional art make up 

 

A Fardel által megalkotott professzionális  művészi sminkanyagok forradalmasították a testfestésben ismert korábbi lehetőségeket. A Fardel anyagai nem hiányozhatnak a profi testfestők kelléktárából. 

A Fardel minden anyaga felhasználásra kész, művész barát. Használatuk a modellek számára biztonságosak (a metál színek is!), a bőrt hagyják természetesen lélegezni. Állaguk lehetővé teszik könnyű felvitelüket. Az anyagok olyan tökéletesen fednek, hogy a modell könnyen megfeledkezik róla, hogy viselete  „csupán” smink, s csak a festék öltözteti. A Fardel színei különösen intenzívek, ragyogóak, felvitelük történhet szivaccsal, ecsettel, a folyékony festékek esetén air-brush eljárással, vagy egyszerűen csak ujjal. A színek intenzitásukat, fényüket órákon át tökéletesen megőrzik. A termékek hipoallergének, használatuk történhet közvetlenül a letisztított bőrre, előzetesen semmilyen védő, hidratáló  anyag használata nem szükséges bázisként. A Fardel valamennyi terméke megfelel az EU és az FDA előírásainak, csak INCI szabvány szerint engedélyezett alkotórészt tartalmaz, kikísérletezésük, előállításuk során állatkísérletet nem végeztek.  

 

Color Cream Foundation 40ml

 

Képlékeny, lágy, krém állagú, jól fedő sminkanyag. Felvitele történhet szivaccsal, ecsettel, de akár egyszerűen ujjbeggyel is. Jól tűri az izzadtságot, mégis könnyen eltávolítható vízzel (szappan sem szükséges hozzá).

 

40ml-es müa. tégelyben kerül forgalomba.

 

 

Iridescent Powder 5g.

 

Az igen sok színárnyalatban rendelkezésre álló szaténpúder (selyempor) jól fed, különlegesen szép selymes vagy fémes színt, fényt kölcsönöz a bőrnek. Használható a megszáradt Color Cream Fondation felületére, hogy egy különleges hatást érjünk el, de akár közvetlenül a bőrre is.

 

5g-os müa. tégelyben kerül forgalomba.

 

Professzionális weboldalak készítése :: mandesign.eu